Utstillingen er avsluttet!

Eidsvoll Fotoklubbs utstilling er i dag avsluttet. Siden 3. juni har 218 fotografier fra våre medlemmer fått henge på Galleri Festiviteten. Det har vært en enorm innsats i mange ledd for å få dette til, både før og under utstillingen.

Vi retter en stor takk til publikum som har tatt turen innom. Våre medlemmer som har vært tilstede på utstillinga har jevnlig meldt tilbake om stor begeistring og beundring fra de besøkende, noe vi setter veldig stor pris på.

For oss handler foto om å formidle følelser, stemning og undring. Vi har hørt mange historier som har dukket opp når folk har stoppet opp ved et bilde som har skapt en reaksjon. Ordfører John-Erik Vika nevnte viktigheten med å ta seg tid til å stoppe opp i en travel hverdag. Flotte motiver finnes rundt oss hvor enn vi beveger oss, vi må bare huske å stoppe opp å nyte øyeblikket.

Vi avsluttet utstillingen i dag med en auksjon. Medlemmer ga bort 1 bilde hver til dette formålet. Vi fikk også bilder fra Galleri Festiviteten og Petter Gundhus, samt to bøker av Vidar Pettersen som vi fikk lov å auksjonere bort.

Dette resulterte i at vi fikk inn over 12.000,- kroner som går uavkortet til Vær så god Matutdeling – åpen offentlig side (www.matutdeling.no) som hjelper mennesker i krise (i Eidsvoll) med gratis mat og klær.

Det er en fantastisk følelse å vite at vår hobby/lidenskap kan bidra til å hjelpe andre. Når innsatsen endatil blir belønnet med å bli kåret til (ved leder Hallgeir Nielsen) «Sommerens frivillig 2017» så blir vi ekstra ydmyke.

En stor takk rettes til ALLE som har vært med å bidra (både direkte og indirekte) med å få dette til.

Tusen takk!

SommerensFrivillig2017

Lagre

Lagre

Related Images:

Comments are closed, but trackbacks and pingbacks are open.