Månedsvinner mai 2023

Denne månedens konkurransetema var kortreist og det ble levert inn 11 forskjellige bidrag til konkurransen. Kortreist er noe vi ofte forbinder med mat og det er derfor interessant å se hva de forskjellige medlemmene har tolket ut i fra temaet denne måneden.

Vi gratulerer Julie Lunder Richardsen som vinner av månedens konkurranse med et bilde som høstet gode tilbakemeldinger på vårt medlemsmøte. Bildet viser tydelig kortreist med lokalprodusert mat og komposisjonen er veldig bra.

Pallresultat:

  1. plass: Julie Lunder Richardsen, 7p
  2. plass: Tone Høvik 6p.
  3. plass: Shira Raban, 5p.
Foto: Julie Lunder Richardsen, "Kortreist"
Foto: Julie Lunder Richardsen, «Kortreist»

Du kan se alle innleverte bidrag her:
Månedsvinner mai 2023 | Eidsvoll Fotoklubb

Takk til vår samarbeidspartner CEWE Japan Photo!
www.japanphoto.no www.cewe.no

Related Images:

Comments are closed, but trackbacks and pingbacks are open.