Forside

Litt om hva vi driver med

Eidsvoll Fotoklubb har møter kl. 19:00, i klubbhuset til Bøn Fotballklubb på Bøn Stadion, første torsdagen i hver måned (noen avvik, se aktivitetsoversikten), fra september til juni. Der har vi interne fotokonkurranser med forskjellig månedstemaer. Vi har også teknisk info om forskjellige temaer som opptar oss, og utveksler erfaringer. Medlemmene oppfordres til å vise bilder, samt gi og motta konstruktiv bildekritikk på bildene. Dette er en god måte å utvikle seg på.

Eidsvoll Fotoklubb er åpen for alle og skal være et sted der nybegynner, så vel som mer garvede fotografer, skal føle seg hjemme.

Det arrangeres flere fototurer i året, for medlemmene, hvor vi legger vekt på å lære av hverandre, og ha sosialt samvær. Medlemmene inviterer også, innimellom, til spontane fotoutflukter i nærmiljøet via vår interne facebookgruppe.

Fototur til Mjøssamlingene Foto: Jeanette Slora Johansen
Fototur til Mjøssamlingene
Foto: Jeanette Slora Johansen

Medlemmene har et bredt spekter av kunnskap og erfaringer på forskjellige områder, og klubben legger vekt på å bruke dette til ytterligere utvikling innen foto. Medlemmene oppfordres derfor til å lage små workshops, så erfaringene og kunnskapen kan deles med alle som vil.

Workshop på Søndre Samfund Foto: Jeanette Slora Johansen
Workshop på Søndre Samfund
Foto: Jeanette Slora Johansen

Eidsvoll Fotoklubb har ved flere anledninger arrangert fotoutstilling. Neste planlagte utstilling er i 2022 og i 2024. Fotoklubben fyller 50 år i 2024 og vi gleder oss til å feire!

Åpning av fotoutstilling i 2017 Foto: Thor Even Skjølås
Åpning av fotoutstilling i 2017
Foto: Thor Even Skjølås

Vi har også tidligere laget kalendere med medlemmenes egne bilder, som vi solgte til inntekt for klubben. Overskudd ble blant annet brukt til å innhente eksterne foredragsholdere til klubbmøtene, eller innkjøp av nødvendig utstyr som kommer medlemmene til gode.

Eidsvoll fotoklubbs kalender 2018
Eidsvoll Fotoklubbs kalender 2018

Vi er en positiv og engasjert klubb, som treffes og har det gøy med foto.

Related Images: