Print, print, print!

Gundhus Foto og Printtjenester

Torsdag 6. april var vi så heldig å få besøk av Gundhus Foto og Printtjenester til et av våre klubbmøter på Eidsvoll. Vi fikk en grundig gjennomgang av forskjellige typer papir som kan brukes, litt om når man bør bruke de forskjellige typene (luster, baryt, bomull, lerret og etter hvert også aluminium & akryl).

Vi fikk også se på en del forskjellige bilder som Gundhus hadde med seg så vi kunne studere både kvalitet, glans og struktur på de forskjellige typene bilder.

Det går fint an å bruke en GOD JPG-fil ved utskrift, men det er å foretrekke TIFF for best mulig kvalitet, da det er mer informasjon i bildene ved justering før print.

Priser?

Vi har fått oversendt en prisliste med priser på forskjellige typer papir, størrelser sånn at du enkelt kan se en ca. pris. På toppen av dette kan du legge på klubbrabatten vår. [ last ned prisliste ]

Hvordan sende filer

Oversending kan foregå via http://www.filemail.com for store filer, samt også Dropbox. E-post kan brukes for mindre JPG-filer. Eller du kan rett og slett bare ta turen innom med en minnepinne, så får du en god fotoprat og sikkert en kopp kaffe.

Ved å bruke Gundhus til utskrift så får vi ikke bare en veldig god pris (les: klubbrabatt), men også en personlig oppfølging der vi vil kunne få råd, vink for å sørge for hvordan bildene skal bli best mulig.

Oppdages det støv på sensor eller andre forstyrrende elementer så vil Gundhus ta kontakt med deg før print og drøfte om det bør gjøres noe med.

Bildene kan være en ren utskrift, med passepartout, eller helt ferdig innrammet, med oppheng klart for veggen. Det er en kort vei fra ditt kamera til en potensiell kjøper!

Besøk Petter på Strømmen!

Det er også mulig å besøke Gundhus sine kontorer i Strømmen. Men det er lurt å ringe på forhånd da det kan være at han er ute på fotooppdrag for kunder.

Gundhus_Print_Orginal

Gundhus Foto og Printtjenester
v/Petter Gundhus
Strømsveien 58
2010 Strømmen
Tlf. 948 14 210

 

Related Images:

Comments are closed, but trackbacks and pingbacks are open.