Klubbmøte/utflukt – 3. august kl. 18:00

KLUBBMØTE

OPPMØTE: COOP HAMMERÅS, EIDSVOLLV. 2, 2080 EIDSVOLL
DATO: TORSDAG 3. AUGUST 2017 KL. 18:00

UTFLUKT: JØRN HAGEN & TROLLSKOGEN

Vi kjører sammen til Skogbygda Skole ( Klikk her for kart ) (de som vil kan kjøre direkte, med oppmøte ca. 18:40). Fra skolen er det ca. 1 km til en gapahuk. Derfra kan de som vil bli med på en 4 km fot(o)tur inn i den spennende trollskogen. Det er varierende terreng med noen bratte kneiker, men burde gå greit for de fleste. Vi bruker god tid og går sakte siden poenger er å bruke øynene for å finne spennende motiv underveis.

Om noen av helsemessige eller andre årsaker ikke ønsker å være med på runden er det mulig å gå rett fra parkeringsplassen og til gapahuken, dette er bare ca. 1 km. Det er fine muligheter for å finne spennende motiv der også om kreativiteten er på plass.
Vi avslutter turen ved gapahuken. Ta med riktig klær, gode sko, matpakke m/drikke og godt humør. Det blir ikke fyrt opp i grillen pga. skogbrannfaren.

MØTER/KONKURRANSER SISTE HALVÅR

  • Torsdag 7. september: Trollskogen (sort/hvitt – dobbelteksponering)
  • Torsdag 5. oktober: Frukt i flukt (farger
  • Torsdag 2. november: Landskap (ikke bybilder)
  • Torsdag 7. desember: Lysstriper

UTSTILLING

Avslutning blir søndag 27. august kl. 12:00 Det blir auksjon og musikk med auksjonarius John-Erik Vika i spissen for arrangementet. Kaféen er åpen. Vi håper og ønsker at alle utstillere donerer et bilde til auksjonen. Alle pengene går til de som driver utdeling av mat og klær til vanskeligstilte i Eidsvoll.

Bildene må meldes til styret i klubben innen den 10 august 2017. Vi er avhengige av dere for å få dette til.

– Styret
— En dag uten foto er en dag uten mening —

Related Images:

Comments are closed, but trackbacks and pingbacks are open.