Norgesmester i film – Fiksjon

NSFF, som Eidsvoll fotoklubb er medlem av, har arrangert konkurranse innen film for hobbyfilmere. Enkelte av medlemmene i Eidsvoll fotoklubb driver også mye med film på sin fritid, og Ana Vuković er en av disse. Ana sendte inn et bidrag til filmkonkurransen som gikk rett til topps med svært gode tilbakemeldinger fra dommerne.

Du kan se bidraget hennes her, samt tilbakemeldingen fra dommerne.
(Hvis lenken ikke helt fungerer, så kan du se fra 23:58)

 

NSFF – Norsk Selskap for Fotografi

Ana viser frem et produkt som bærer preg av et godt øye for detaljer, regissering og kreativitet, noe filmen bærer preg av. Vi gratulerer med første plassen og tittelen Norgesmester i film innen sjangeren «Fiksjon»!

 

Related Images:

Comments are closed, but trackbacks and pingbacks are open.