Gratis kurs i videoproduksjon

Vi inviterer deg til et gratis kurs i videoproduksjon.

Sted: Bøn klubbhus, Nygårdvegen 48, 2073 Bøn
Tid: 18. januar 2024 kl. 19:00-21:00
Kursholdere: Martin Benedikt Sjue (EUB) og Gorm Rødseth (TV2)
Ta med kamera (til video) og bærbar PC hvis du har.

Se arrangementet på Facebook: 
https://www.facebook.com/events/918739299275368

Videokurset vil gi tips til forskjellig utstyr man kan bruke til videoproduksjon og en liten beskrivelse av håndtering av det. Det kan være alt fra kabler til lamper, sendeutstyr og andre ting man mener kan være praktisk for flere å vite om.

Punktene som gjennomgås i kurset er:

• Kamerabevegelser, pano/tilt.
• Grunnleggende innføring i videoproduksjon.
• Grunnleggende redigering av video.
• PC/Mac-utstyr, beskyttelse, lydutstyr, lysutstyr, stativ og grip, kameratilbehør, flerkamerautstyr og diverse.
• Eventuelt.

Litt om kursholderne

Martin Benedikt Sjue (36) har 14 års erfaring som fotograf, fem år som videojournalist og fire år som journalist i Eidsvoll Ullensaker Blad. Før Sjue kom til EUB, frilanset han for blant annet Dagbladet TV, Dagbladet, NTB og NRK. Martin har bred erfaring med droneflyging og er sertifisert dronepilot.

Gorm Røseth (56) har jobbet mer enn 30 år i TV 2 nyhetene, og har bred erfaring på live-sendinger, flerkameraproduksjon, blant annet fra Hotel Cæsar-produksjonen, Debatt-programmer og flere forskjellige produksjoner.

Velkommen!

Related Images:

Comments are closed, but trackbacks and pingbacks are open.