Utsmykking Nannestad tannklinikk

Nannestad tannklinikk re-åpnet i nye lokaler høsten 2023. I den forbindelse tok klinikkleder Karoline Angell Moan kontakt med fotoklubbens leder med forespørsel om utsmykking av klinikkens behandlingsrom og venteværelse. 

Dette syntes lederen var en spennende henvendelse og tok kontakt med noen av sine medlemmer som trolig hadde materiell fra nærområdet, for i Akershus fylkeskommune har det vært kutyme gjennom flere år å utsmykke tannklinikker med bilder fra omgivelsene som tannklinikken ligger i.

Vårt æresmedlem, Randi Høvik, fikk hovedansvaret for å vise flere foto-forslag til klinikken hvor de kunne plukke ut de fotografiene de ønsket på utvalgte steder. Det ble plukket ut totalt syv bilder, hvor ett i 100x150cm, fem stk i 100x120cm og ett i 80x100cm.

Bildene ble bestilt hos vår samarbeidspartner CEWE og ble hengt opp onsdag ettermiddag (5.juni 2024). Vi må si oss svært fornøyd med resultatet og håper de ansatte ved tannklinikken får en positiv opplevelse når de ankommer jobb i morgen tidlig. Vi takker så mye for oppdraget og håper pasientene vil nyte veggkunsten fra stolene!

Related Images:

Comments are closed, but trackbacks and pingbacks are open.