Jubileumsutstilling

Vi feirer 50 år med jubileumsutstilling

Eidsvoll Fotoklubb markerer sitt 50-årsjubileum med en fotoutstilling fra 30. juni til 18. august på Galleri Festiviteten. Utstillingen åpnes av ordfører Nina Kristengård fra kl. 13:00 søndag 30.juni. Denne utstillingen er en særegen utstilling med 50 bilder og viser frem medlemmenes mangfold. Utstillingen kan beskues alle dager i perioden mellom kl. 11 og 16.

Siden etableringen i 1974 har Eidsvoll Fotoklubb vært en møteplass for lokale fotografer, fra amatører til profesjonelle, som deler en lidenskap for å fange øyeblikk gjennom kameraet. Klubben har vært en del av Eidsvolls kulturmiljø, og har gjennom årene tilbudt et forum for læring, inspirasjon og kreativ utfoldelse.

En mangfoldig utstilling

Jubileumsutstillingen består av 50 utvalgte fotografier, som alle er juryert av en ekstern fotoklubb. Dette sikrer en høy kvalitet på utstillingen og gir en objektiv vurdering. Bildene som stilles ut, representerer et bredt spekter av stilarter og temaer, fra naturfotografier og portretter til abstrakte komposisjoner og dokumentariske øyeblikk.

Kjøp et stykke kunst av lokale fotografer

Alle bildene som stilles ut, er også tilgjengelige for salg. Dette gir besøkende en unik mulighet til å kjøpe originale kunstverk og støtte lokale fotografer. Enten du er en samler, en kunst-elsker, eller bare ønsker å ha et vakkert bilde på veggen hjemme, er det noe for enhver smak på utstillingen.

Åpningsdagen

Utstillingen åpner offisielt den 30. juni kl. 13:00 hvor ordfører Nina Kristengård offisielt åpner utstillingen, en kort gjennomgang av klubbens historie ved leder Thor Even Skjølås, underholdning ved Eidsvoll Ballettsenter, og selvfølgelig er flere av fotografene tilgjengelig på utstillingens åpningsdag hvis du har spørsmål rundt bildene.

En feiring av fellesskap og kreativitet

I disse femti årene har Eidsvoll Fotoklubb ikke bare fremmet fotografisk kunst, men også skapt et sterkt fellesskap blant sine medlemmer. Klubben har vært en plattform for mange fotografer til å utvikle sitt talent, utveksle ideer og bli inspirert av hverandre. Denne jubileumsutstillingen er en feiring av alt klubben har oppnådd og en inspirasjon for fremtidige generasjoner av fotografer.

Besøk Galleri Festiviteten mellom 30. juni og 18. august for å se de forskjellige fotografiene og bli inspirert. Åpent alle dager fra 11 – 16.

Related Images:

Comments are closed, but trackbacks and pingbacks are open.